Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı

Wiki Article

Dunda en birinci sınıf ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın bapları uluslararası akredite yapılışlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Güçlü sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı bağırsaklerine yerleştirilmesi ile bu baplar yaşam kurtarmaktadır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseri çelik veya ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel yer simultane insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini sağlar. Hatta yapı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın dışarıya geçmesine hail evet.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk örgünın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, yapının kullanım sınıfı üzere faktörler tesirli olmaktadır.

Yangın Kapısı Nite Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla yan yana olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu hâl güç kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın kapıları, yangınla savaşım ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrol yangın kapısı altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, Yangın Kapısı B Yangın Kapısı derslikı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı Infaz Amacı Yangın baplarının üretim amacı benibeşer esenlığını koruyup yangın ve tütün gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları nizamlı olarak örgülmalıdır. Kapının rast çaldatmaışmasını kurmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil deşenlerin durumu yoklama edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

Yangın Bapsı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına ilişkilı olmakla bile olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu durum sevimli kaybı olmaması midein önemlidir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Report this wiki page